Skip to Content

Не орендоване, а своє – Урядовий Кур’єр

Be First!

Другий етап ринку землі, який розпочнеться із січня 2024 року, важливий для повоєнної відбудови держави та розвитку внутрішньої переробки.

На цьому наголосив заступник міністра аграрної політики та продовольства України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Денис Башлик під час круглого столу «Ринок землі: очікування та реальність». Захід організувала Програма USAID АГРО.

За словами Дениса Башлика, українська земельна реформа комплексна, її продовжують і постійно аналізують. З наступного року чергові зміни у правилах ринку землі дадуть аграріям змогу укріпитись на своїх землях і розвивати тривалий бізнес, який вони не наважувалися впроваджувати на орендованих землях. На переконання Дениса Башлика, це дасть аграрному сектору нові вектори розвитку.

Він наголосив, що для ефективної й повноцінної роботи ринку землі Україна має перейти до масової оцінки земель, як це відбувається у всіх цивілізованих країнах, де ринок землі працює багато років, повідомляє пресслужба Мінагрополітики.

About Author

Previous
Next

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*