Skip to Content

Home / Archive by Category "Спорт"

Category Archives: Спорт

Деякі російські та білоруські спортсмени візьмуть участь в Олімпіаді в індивідуальному нейтральному статусі

Спочатку російські спортсмени отримали 36 запрошень від комітету, а білоруські – 27. Однак деякі із запрошених або відразу відмовилися, або спочатку прийняли, а потім відхилили запрошення.

Двоє молдовських лучників понесуть прапор країни на Олімпіаді

До складу молдовської команди увійдуть 26 спортсменів із боротьби, веслування на байдарках і каное, кінного спорту, легкої атлетики, стрільби, стрільби з лука та важкої атлетики.  

Олімпійська форма Монголії здобуває похвалу за кордоном, але викликає критику вдома

Монголи розкритикували дизайнерів Michel&Amazonka за брак креативності та звинуватили їх у копіюванні одягу маньчжурів – етнічної меншини Китаю.

Жест рукою під час Євро-2024 спричинив дипломатичний скандал у Туреччині

Після того, як турецький футболіст показав суперечливий ультранаціоналістичний жест під час матчу, посла Туреччини в Німеччині викликали до Міністерства закордонних справ через дипломатичний скандал

Чи можуть музика та фемінізм допомогти подолати прикордонні конфлікти в Центральній Азії?

Таджицько-російська поп-співачка Маніжа щойно випустила нову пісню про молоду сільську киргизьку жінку, яка вчиться професійно грати в хокей, що розширює її можливості в суспільстві.

Кубок світу з біатлону: Україна стала четвертою в естафеті Хохфільцена

На другому етапі Кубка світу з біатлону в австрійському Хохфільцені пройшла жіноча естафета, на якій українська команда посіла четверте місце. За Україну бігли Віта Семеренко — Валентина Семеренко — Юлія Джима — Олена Підгрушна Віта Семеренко використала 2 додаткові Continue Reading »

Львів’янина Станіслава Горуну удостоїли звання “Заслужений майстер спорту України”

Станіслав Горуна – один з перших в історії українського карате удостоєний звання “Заслужений майстер спорту України”. Про це Гал-інфо повідомили у прес-службі Української федерації карате. Вперше в історії українського карате Continue Reading »