Skip to Content

У Луганську дівчина пограбувала киянина, напоївши його клофеліном

Be First!

У Ленінському районі Луганська в ніч з 30 на 31 травня 26-річна мешканка Луганська споїла та обікрала киянина. Про це нашому виданню стало відомо від співробітників Ленінського РВ ЛМУ ГУМВС. 

Мешканка Луганська Ганна А. запросила на побачення в кафе 32-річного Віктора, з яким познайомилася після свого виступу на фаєр-шоу. Під час вживання алкогольних напоїв луганчанка підсипала йому сильнодіючі медпрепарати, від яких чоловікові стало зле. Як повідомив потерпілий, дівчина люб’язно погодилася провести його до будинку, де він проживав під час свого приїзду до Луганська. Біля під’їзду чоловікові стало гірше і він втратив свідомість. Скориставшись безпорадним становищем своєї жертви, зловмисниця привласнила особисті речі потерпілого. Коли він отямився, то ні дівчини, ні грошей, ні телефону вже не було.

Віктор приїхав до Луганська, щоб допомогти родичам свого друга. Від початку нападу Росії він неодноразово приїжджав до Луганська, щоб надати допомогу знайомим із переїздом у безпечніше місце. Однак цього разу поїздка до Луганська ледь не стала для нього останньою.

За результатами проведених слідчих дій правоохоронцям вдалося встановити та затримати зловмисницю. Нею виявилася непрацююча 26-річна луганчанка, яка разом із групою молодих людей виступала з фаєр-шоу та організовувала різноманітні жіночі тренінги в Луганську.

Тепер їй загрожує розбавлення волі терміном від чотирьох до шести років.

About Author

Previous
Next

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*